Turtle Wax Hybrid Solutions Fabric Protector

500 ml
SKU: 2267

Tehokas suoja-aine kangasosille kosteutta & likaa vastaan

 • FLEX COAT -teknologiaa sisältävä suoja-aine muodostaa hydrofobisen, vettä hylkivän suojan, joka estää kosteuden, öljyn & muun lian imeytymistä.
 • Koostumus sopii kaikille kangaskatoille – myös mohair- ja canvas-kankaille.
 • Tehokas suoja-aine myös auton sisätilojen kangaspintojen puhtaana pysymiseen – sopii mm. verhoiluille, matoille & oviverhoiluille.

STEP 1

Varmista, että käsiteltävät pinnat ovat puhtaita ja tahrattomia. Suosittelemme käyttämään Hybrid Solutions Fabric Surface Cleaner -puhdistusainetta ennen suoja-aineen käyttöä.

STEP 2

Ravista pulloa hyvin. Auton sisäpuolisia kangaspintoja käsiteltäessä varmista aina ensin tuotteen soveltuvuus ensin pienelle, huomaamattomalle alueelle ennen varsinaista käyttöä. Varmista että käsiteltävät kangaspinnat ovat kuivia. Suihkuta ainetta tasaisesti käsiteltäville pinnoille.

STEP 3

Anna kuivua ja toista käsittely 1-2 kertaa tarvittavien suojakerrosten ja täydellisen suojan saavuttamiseksi. HUOM! Ei sovellu Alcantara-kankaalle. Vältä tuotteen suihkuttamista lasi- tai muille pinnoille, pyyhi mahdolliset roiskeet välittömästi. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suojaa käsitellyt kangaskatot sateelta ja kosteudelta vähintään 12 tunnin ajaksi käsittelystä.

Tutustu myös
Osa ´Hybrid´ tuotesarjaa

Kaipaatko lisää Turtle Waxia?

TIlaa ilmainen uutiskirjeemme

 • Uutuuksia

  Uutuudet, uutiset ja tapahtumat Turtle Waxilta

 • Palkintoja

  Palkintoja ja yllätyksiä kaikille tilaajille

 • Tarjouksia

  Tarjouksia ja alennuksia Turtle Wax tuotteista